CASAS PREFABRICADAS AMERICANAS, CASAS DE MADERA, CONSTRUCCIÓN DE CASAS
TECNOLOGÍA
MODELS
COM COMPRAR
AVANTATGES
CONTACTAR

RESISTECIA Y DURABILITAT

L'estabilitat d'aquest sistema de construcció aquesta àmpliament comprovada en una gran varietat de condicions climàtiques incloent zones d'Amèrica del Nord i Japó. Són HABITATGES RESISTENTS i SÒLIDES, perquè els entramats de fusta, a l'ésser mes flexibles tenen major capacitat de suportar fortes càrregues verticals, càrregues laterals creades pel vent i càrregues degudes als moviments sísmics.

En Amèrica del Nord és el sistema predominant des de 1830. En Estats Units, Canadà es construïxen anualment de l'ordre de 1.5 a 2 milions de cases atenent a la demanda creixent.

Com dada significativa d'interès, notar que a Anglaterra el Consell Nacional de la Construcció de Cases (*National *House *Building *Council), informo recentment que s'havien pagat reclamacions sota el seu Pla de Garantia de 10 anys per defectes en 20.000 cases construïdes des de 1965, de les quals solament 24 representen cases construïdes en entramat *dmadera, la resta representa defectes en cases de construcció tradicional